Baanverwarming Aquacourt©

Gravel is nog steeds de favoriete ondergrond bij de meeste tennissers. Toch worden er constant alternatieve baansoorten ontwikkeld omdat er ook een groeiende behoefte is aan wintertennis.
Liever wintertennis op gravelbanen ? Met het unieke Aquacourt© systeem voor tennisbaanverwarming van Aquaco speelt u het hele jaar door buitentennis op gravel. Het principe van deze baanverwarming is simpel maar doeltreffend. In de winter wordt relatief warm grondwater door een ondergronds buizenstelsel gepompt. Dit zorgt ervoor dat de baan ijs- en sneeuwvrij blijft, ook bij lichte tot matige vorst. Geen verlaten banen meer in de winter, maar een optimale exploitatie van het tennispark, inclusief extra barinkomsten. Deze investering voor de verwarming van tennisbanen verdient zichzelf terug.

Naast verwarming voor tennisbanen heeft Aquaco nog meer in huis om gravelbanen in topconditie te houden. Met automatische beregening blijft de waterhuishouding in perfecte balans. Mocht er een ruime hoeveelheid natuurlijke neerslag vallen, dan zorgt een drainagesysteem ervoor dat het overtollige water snel verdwijnt, zodat de banen snel drogen en eerder bespeelbaar zijn.
Aquaco biedt ook een adequate en milieuvriendelijke oplossing tegen algengroei.

Aquaco Baanverwarming Aquacourt bij TV Presikhaaf   Aquaco Baanverwarming bij TV Bastion Baselaar   Aquaco Baanverwarming bij TV Tehado
Aquaco Baanverwarming voor tennisbanen: het hele jaar door speelplezier !

 


Baanverwarming TV Tehado
Baanverwarming TV Tehado