Fonteinen

Aquaco maakt fonteinen op maat, met professionele watertechniek, pompen en besturingskasten.
Fonteinen in vijvers zijn aansprekende aandachtstrekkers. In openbare ruimtes, parken, tuinen, bij golfbanen, vakantieparken, grote sportterreinen of bedrijfspanden: fonteinen zijn sprankelende bronnen van inspiratie die het aanzicht verfraaien en een extra dimensie geven aan de recreatie, woon- of werkomgeving.

Aquaco levert en installeert  een uitgebreid en professioneel assortiment van fonteinen, water en kunst en beluchters. Deze zijn in alle gewenste soorten en hoogten leverbaar.  De fonteinen kunnen  met LED verlichting  worden uitgerust. Bij zuurstofproblemen in het water adviseren wij een fontein-aerator. Een aerator verfraait  niet alleen de waterpartij maar belucht ook het water. Deze beluchter voegt  zuurstof toe aan de vijver en brengt het water in beweging, waardoor eventuele algenvorming sterk wordt gereduceerd. Download hier de folder Fonteinen.
Wilt u een vrijblijvend advies of offerte voor uw fontein op maat ? Neem dan nu contact op met Aquaco B.V., telefoon 0481 - 377 177, of vul hier het contactformulier in.

Aquaco Fontein bij golfbaan    Fonteinen in bungalowpark     Fontein met beluchter  
Fontein bij golfbaan                  Fonteinen bungalowpark           Fontein met beluchter

©Aquaco