Luchtbevochtiging

Luchtbevochtiging speelt een belangrijke rol bij klimaatbeheersing: Met een luchtbevochtigingssysteem wordt de gewenste luchtvochtigheid in een (productie-)ruimte bereikt. Daarbij ontstaat een aangenamer werkklimaat en verminderen eventuele bacterieproblemen. Bijkomend voordeel van luchtbevochtiging onder hoge druk is het uitzonderlijk lage energieverbruik.

Toepassingen van luchtbevochtiging zijn te vinden in:  drukkerijen en andere papierindustrie,
de glastuinbouw, de veeteelt,  opslagruimtes voor groenten& fruit, of in de houtverwerkende en textielverwerkende industrie. Ook bij stofbestrijding (afval- en puinverwerking) en geurbestrijding (dierenstallen, afvalverwerking) speelt luchtbevochtiging een belangrijke rol. 

Naast de industriële toepassing bestaan er ook kleinere luchtbevochtigingssystemen voor terraskoeling en nevel, die met name geschikt zijn voor de recreatiesector en als toepassing in tuin en park. Daar wordt luchtbevochtiging niet alleen als verkoelend element toegepast maar ook als speels of mysterieus effect.
Geïnteresseerd ? Neem contact op met Aquaco B.V., Dhr. W. Koenders, telefoon 0481 - 377 177 of vul het contactformulier in.

luchtbevochtiging drukkerij  Koeling veestallen Luchtbevochtiging productiehal
Luchtbevochtiging drukkerij      Koeling veestallen             Luchtbevochtiging productiehal

©Aquaco

Luchtbevochtiging met DUO nevelkanon

Luchtbevochtiging met nevelkanon