Stofbestrijding

Voor adequate stofbestrijding binnen en buiten heeft Aquaco uitstekende oplossingen. Bij stofbestrijding in bedrijfshallen worden de aanwezige stofdeeltjes aangetrokken en gebonden met een vernevelingssysteem dat microscopisch kleine neveldeeltjes produceert. Met deze luchtbevochtiging wordt de stof bestreden en ontstaat er een aangenamer werkklimaat door de verkoeling. Download hier onze brochure stofbestrijding.

De verneveling is vooral belangrijk op die plaatsen in de hal waar de grootste stofproductie plaatsvindt, zoals bij losplaatsen van wagens, overslag op transportbanden en rijbanen. Het systeem is eenvoudig te bedienen en kan worden voorzien van een afstandsbediening. Voor stofbestrijding in de buitenlucht zijn er geavanceerde (kanon) sproeiers die ook bij strenge vorst of harde wind hun werk doen. Het water komt precies op de juiste plaats.
Dat voorkomt het verwaaien van stof en gruis van bijvoorbeeld kolenbergen, zand- en grindopslag, vliegas en puin.

Heeft u een stofprobleem? Aquaco maakt voor u een analyse en een plan van aanpak. Het bekijken van een referentieproject  behoort tot de mogelijkheden, evenals het realiseren van een proefopstelling. Bekijk hier onze referentielijst stofbestrijding. Geïnteresseerd ? Neem contact op met Aquaco B.V., Dhr. W. Koenders, telefoon 0481 - 377 177 , e-mail info@aquaco.nl of vul het contactformulier in.

Aquaco stofbestrijding zand- en puinoverslag  Aquaco stofbestrijding overslagbedrijf Terneuzen  Aquaco statische hoge druk luchtbevochtiging in bedrijfshal
Stofbestrijding steen/zand     Stofbestrijding overlslag     Stofbestrijding in bedrijfshal
     
©Aquaco