Terraskoeling

Aquaco levert terraskoeling/adiabatische koeling voor horeca- of tuinterrassen, waarmee het heerlijk koel blijft. Op een tropische dag kan de temperatuur op een terras behoorlijk oplopen. Met terraskoeling van Aquaco daalt de temperatuur op het terras naar vijf tot tien graden lager dan de omgevingstemperatuur. Dat maakt het verblijf op ieder terras een stuk aangenamer of het nu in de particuliere tuin is of het terras bij een hotel, restaurant, strandpaviljoen, vakantiepark, pretpark, dierentuin of sportaccommodatie.

 

De terraskoeling werkt even eenvoudig als doeltreffend: met een dunne hoge drukleiding boven het terras, voorzien van nozzles. De ultrafijne druppeltjes verdampen onmiddellijk wanneer ze in contact komen met de buitenlucht en de omgevingstemperatuur daalt als gevolg van de verdamping. Doordat de fijne waternevel meteen verdampt zitten terras-bezoekers nooit achter een “waterval” of mistgordijn en blijft het uitzicht van het terras vrij. Na uitschakeling lopen de leidingen van het systeem automatisch leeg. Daardoor is de kans op bacteriële besmetting (legionella) van achtergebleven water uitgesloten.

 

Bent u geïnteresseerd in terraskoeling?  Neem dan contact op met Aquaco B.V., telefoon 0481 - 377 177, of vul het contactformulier in.

 

Terraskoeling horeca Terraskoeling patio Terraskoeling tuin