Nevelsystemen

 

Het nevelsysteem van Aquaco creëert een prachtig en sfeervol effect in de tuin, bij de vijver, fonteinen of een rotspartij. Het nevelsysteem zorgt voor een mysterieuze sfeer en een bijzonder misteffect. Door de permanente dauwlaag die boven een waterpartij of een bepaald deel van de tuin hangt, ontstaat er een opvallend aandachtspunt. In combinatie meerkleurige LED verlichting wordt het sprookjesachtige effect versterkt. Het nevelsysteem is zeer geschikt voor toepassingen in pretparken, dierentuinen, bij festivals of bij theatervoorstellingen. Het nevelsysteem kan ook als koeling worden ingezet.

 

 

 

 

Het nevelsysteem is zeer geschikt voor toepassingen in pretparken, dierentuinen, bij festivals of bij theatervoorstellingen. Het nevelsysteem kan ook als koeling worden ingezet. Met het nevelsysteem worden microscopisch kleine waterdruppeltjes uitgestoten. Deze verdampen direct zodra ze in contact komen met de buitenlucht.  Met het nevelsysteem worden microscopisch kleine waterdruppeltjes uitgestoten. Deze verdampen direct zodra ze in contact komen met de buitenlucht.

 

Bent u geïnteresseerd in nevelsystemen?  Neem dan contact op met Aquaco B.V., telefoon 0481 - 377 177, of vul het contactformulier in.

 

 Nevelsysteem bij vijver Nevelsysteem met LED verlichting  Nevelsysteem in dierentuin