Watertafels

  Aquaco ontwerpt, installeert en onderhoudt watertafels. In de watertafels worden fonteinspuiters aangebracht. De fonteinspuiters zijn uit te breiden met meerkleurige LED verlichting en met nevelelementen. De spuithoogtes van het water kunnen middels een besturingskast exact naar wens ingeregeld worden. Water is een inspirerende bron voor veel ideeën zoals: water over zinken wanden, waterwanden, waterstromen, borrelende sproeiers in een plein, mysterieuze nevel, watertafels of een kunstwerk met druppels.

Voor de verwerking van natuursteen elementen in een ontwerp, zoals trappen, tafels en wanden, werkt Aquaco samen met een partnerbedrijf. Bekijk hier onze referentielijst.


Als VCA* gecertificeerd bedrijf beschikt Aquaco over vakbekwame monteurs die het onderhoud van de watertechnische installaties kunnen verzorgen. Bij onderhoudscontroles wordt gekeken naar de algehele staat van de installatie, de waterkwaliteit en ook het waterverbruik. Daarnaast worden er reguliere legionellatests uitgevoerd. Ook worden de installaties voor de winterperiode vorstvrij gemaakt.

 

Bent u geïnteresseerd in watertafels? Neem dan contact op met Aquaco B.V., telefoon 0481 - 377 177, of vul het contactformulier in.


 

Watertafel bij Landgoed Watertafel Apeldoorn Watertafel Oss