Beregening hockeyvelden

Aquaco levert en installeert beregening op maat voor hockeyvelden. Voor een optimale beregening van een hockeyveld worden buiten het speelveld krachtige kanonsproeiers geplaatst, in de grond of op standpijp. Aangestuurd door een beregeningscomputer, doen de sproeiers hun werk op elk gewenst moment.  Dit kan voor, tijdens of na de wedstrijd. 

Beregening met leidingwater heeft als nadeel dat dit behoorlijk kostbaar is. Om leidingwater te besparen, kan  Aquaco de beregeningsinstallatie koppelen aan een systeem voor hergebruik van regen- en drainagewater. Hiermee wordt het drainagewater - een mengsel van regenwater en sproeiwater - opgevangen, gefilterd en in een groten betonnen overstortput gepompt. Een gevuld opvangbekken is goed voor vier keer sproeien. Bij een te laag waterniveau kan de voorraad automatisch aangevuld worden met leidingwater.

Een andere optie voor besparen op leidingwater is de schoonwaterinstallatie van zusterbedrijf Aquatronics.
Hiermee wordt grondwater gezuiverd bij een eigen bron en kan het schone grondwater worden toegepast voor
beregening. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden voor de beregening en watervoorziening voor hockeyvelden en vraag naar onze uitgebreide referentielijst. Contactpersoon is Dhr. H. den Engelse.
Bel naar 0481 - 377 177 of mail naar info@aquaco.nl