Beregening golfbanen

Voor de beregening van golfbanen heeft Aquaco alles in huis: advies, ontwerp, realisatie en service en onderhoud. Met een breed   aanbod van de professionele beregeningsproducten van merken  als Toro, Perrot en RainBird biedt Aquaco een beregeningssysteem   aan dat naadloos aansluit op het programma van eisen van de opdrachtgever.  Met de beregening van greens, tees en fairways blijft   de golfbaan in topconditie. De beregeningsprogramma’s worden exact afgestemd op de gewenste hoeveelheid neerslag.

 

 Naast nieuw aan te leggen beregeningssystemen bent u ook voor de renovatie van de beregeningsinstallatie of voor het upgraden   van het besturingssysteem bij ons aan het juiste adres. Aquaco heeft een expertise van meer dan 35 jaar en beschikt over diverse   eigen machines voor graafwerkzaamheden en voor het intrekken van leidingen. Bekijk hier onze Referentielijstgolf


 Als VCA* gecertificeerd bedrijf met een eigen onderhouds- en servicedienst (landelijke dekking) regelt Aquaco efficiënt het totale onderhoud aan de   beregeningsinstallatie.

 Bent u geïnteresseerd in beregening voor golfbanen ? Neem dan contact op met Aquaco B.V.,
 telefoon 0481 - 377 177, of vul het contactformulier in.

 

 

            

 Golfbaanberegening