Beregening hockeyvelden

Bij de automatische beregening van hockey (water-)velden worden buiten het speelveld krachtige kanonsproeiers van het merk Perrot geplaatst. Deze sproeiers  worden in de grond of op een standpijp langs de rand van het veld gemonteerd. Met vooraf ingestelde beregeningsprogramma's of met 1 druk op de knop worden de hockeyvelden voor, tijdens en/of na de wedstrijd beregend. Met de nieuwste Perrot VP3 sproeier is uw hockeyveld super snel beregend en in 6 minuten speelklaar.Lees hier de Aquaco Info over de VP3 sproeier.

Beregening met leidingwater heeft als nadeel dat dit behoorlijk kostbaar is. Om leidingwater te besparen, kan de beregeningsinstallatie gekoppeld worden aan een systeem voor hergebruik van regen- en drainagewater. Hiermee wordt het drainagewater opgevangen, gefilterd en in een groten betonnen overstortput gepompt.  

Een andere optie voor besparen op leidingwater is de schoonwaterinstallatie. Hiermee wordt grondwater gezuiverd bij een eigen bron en kan het schone grondwater worden toegepast voor beregening. Download hier de folder. Bekijk hier onze referentielijst.

Bent u geïnteresseerd in beregening voor hockeyvelden? Neem dan contact op met Aquaco B.V.,
telefoon 0481 - 377 177, of vul het contactformulier in.

 

         

Beregening hockeyvelden