Bovengrondse beregening

 
Voor de semi-automatische beregening van middelgrote en grote grasoppervlaktes zoals sportvelden, parken, kwekerijen en gedeeltes van golfbanen, levert Aquaco beregeningshaspels. Deze zijn flexibel inzetbaar en eenvoudig te transporteren tussen verschillende locaties. Deze bedrijfszekere machines zijn onderhoudsarm en gebruikersvriendelijk. Met een relatief lage investering bespaart u op manuren en de beregeningshaspels zijn veelzijdig inzetbaar.

 

De WaterCart® van Aquaco is zowel in een handbediende versie verkrijgbaar als ook in een uitvoering met elektro motor, voor het automatisch af- en oprollen van de brandweerslang. Het leveringsprogramma van bovengrondse beregeningshaspels omvat verder de Rainbow, de RollcarT en de beregeningmachines van Perrot. Bekijk hier onze prijslijst voor het Water-Cart en Rainbow leveringsprogramma.

 

Sproeivoorbeeld Water-Cart of Rainbow machine.
Water-Cart leaflet 

Rainbow leaflet

 

 Bent u geïnteresseerd in bovengrondse beregening voor sportvelden?  Neem dan contact op met Aquaco B.V., telefoon 0481 - 377 177, of vul het contactformulier in.