Beregening tennisbanen

Voor de beregening van tennisbanen levert Aquaco beregeningsinstallaties waarmee u zelf precies bepaalt welke baan wanneer beregend wordt en in welke hoeveelheid. Valt er teveel water en zijn de banen niet bespeelbaar? Met het drainagesysteem Vacudrain wordt overtollig water snel en efficiënt van de banen afgevoerd, zodat deze weer snel droog en bespeelbaar zijn. Naast beregening en drainage levert Aquaco ook middelen om adequate en milieuvriendelijke wijze algengroei  te bestrijden.

Ook in de winter is het mogelijk om volop te tennissen op gravelbanen, met het unieke tennisbaanverwarming systeem Aquacourt®. Tijdelijk van club veranderen of binnen spelen is niet nodig. Met deze tennisbaanverwarming blijven bij matige vorst de banen ijs- en sneeuwvrij. Inmiddels is dit systeem bij diverse clubs in Nederland aangelegd.

 

Bent u geïnteresseerd in beregening, algenbestrijding, drainage of baanverwarming voor tennisbanen?  Neem dan contact op met Aquaco B.V., telefoon 0481 - 377 177, of vul het contactformulier in.


Download hier onze brochure