Stofbestrijding

Voor stofproblemen binnen en buiten biedt Aquaco adequate oplossingen. Bij stofbestrijding in bedrijfshallen worden de aanwezige stofdeeltjes aangetrokken en gebonden met een vernevelingssysteem dat microscopisch kleine neveldeeltjes produceert. Met deze luchtbevochtiging wordt de stof bestreden en ontstaat er een aangenamer en gezonder werkklimaat. De verneveling is vooral belangrijk op die plaatsen in de hal waar de grootste stofproductie plaatsvindt, zoals bij losplaatsen van wagens, overslag op transportbanden en rijbanen.

Het systeem is eenvoudig te bedienen en kan worden voorzien van een afstandsbediening. Voor stofbestrijding op buitenterreinen zijn er geavanceerde (kanon) sproeiers die ook bij strenge vorst of harde wind hun werk doen. Het water komt precies op de juiste plaats. Dat voorkomt het verwaaien van stof en gruis van bijvoorbeeld kolenbergen, zand- en grindopslag, vliegas en puin. Een andere mogelijkheid is
stofbestrijding middels nevelkanonnen.

 

De voordelen van stofbestrijding:

  • Uitstekende stofbindende eigenschappen
  • Betere arbeidsomstandigheden
  • Eenvoudig te bedienen
  • Milieu vriendelijk
  • Minder slijtage machines

 

Bent u geïnteresseerd in de oplossingen voor stofproblemen?  Neem dan contact op met Aquaco B.V., telefoon 0481 - 377 177, of vul het contactformulier in.

Stofbestrijding

self-supporting unit

Stofbestrijding in hal Stofbestrijding met nevelkanon